Някой знае ли този парцал под жабката как се захваща че ми писна да виси в краката на пасажера.Виси му задната част, няма дупки за захващане има само една П-образна планка най в дъното но като го пъхна там пак пада.Засега съм го застопорил с дървен чеп в тази планка ама няма ли някакъв по-цивилизован начин.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за кора под жабката.
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеАз знам.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеЕ кажи де.
Утре ще ти кажа.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
И така:
Единственото предназначение на кората е шумоизолация, както знаете е направена от рециклирани материали и с течение на времето омеква и провисва. Предвидено е само да се пъхне, няма друго захващане
Това е въпросната планка, ако я сплескате малко от горния край, кората няма да пада често, или удебелите самото място на кората където влиза в планката
Тук ляга планката, червената окръжност
Най- добре обаче става като се подсили самата кора с парче твърд дебел картон от вътрешната страна, велпапе не е много подходящо, но има и доста твърдо.
Картона може да се залепи или зашие, правите с шило дупки на картона и го зашивате.
Може да подсилите цялата кора или само участъците които съм отбелязал с правоъгълници.
Може да си развихрите фантазията и да измислите още нещаLast edited by lordliness; d.m.y г., 13:23.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Въпроснта планка има едно езиче от горната част, което се огъва надолу и идеята е като се подпъхне кората да я "защипе", обаче е от мека ламарина и не държи.Предположих че нещо ми липсва или не го виждам ама не, явно за сега чепа ще стои като крепежен елемент.Най-вероятно някой ден планката ще бъде снета щото се държи на две винтчета ще бъде разпробита и кората ще се захване със самонарезен болт с шайба с малка дупка и голяма периферия.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
Comment